post_skjerm

Norwegian Spring
Heidi Østlid Bagstevold: - Litt tung i dag

- Jeg er i god rute og formen er bra, men akkurat i dag gikk det litt tungt, sier Heidi Østlid Bagstevold til OPN.no like etter at hun har løpt Bækkelagets Sportsklub inn til seier i Vårstafetten.
Heidi Østlid Bagstevold. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.


- Etappen i dag var nesten perfekt. Jeg hadde bare et par små kroker. Den ene kroken var bevisst for å få en litt sikrere inngang, forklarer den unge UMB-studenten som år for år har blitt bedre og bedre.

- Jeg har trent bra i vinter og på en samling i Sveits i forrige uke gikk det veldig bra.

Videre forteller den tidligere Kongsberg-jenta at EM i Bulgaria er målet denne vårsesongen.

- Det blir tøft, det er mange om plassene, forklarer Østlid Bagstevold, etter at hun med stø hånd forvaltet det store forspranget hun hadde fått fra Kine Gulliksen, Marit Kahrs og Tone Wigemyr. Bækkelagets seiersmargin ble til slutt hele 8 minutter.

Forresten var ikke ankeretappeløperen så altfor tung. Hun hadde nesten en av de beste tidene og årsaken til at det gikk litt tungt med Østlid Bagstevold i dag var at hun i går kveld løp NM i nattorientering.

- Jeg kom inn på 5. plass, men ble disket siden jeg glemte å stemple på posten hvor vi hadde kartbytte, fortller Heidi Østlid Bagstevold avslutningsvis.

Norwegian Springs hjemmeside.

Bilde: Heidi Østlid Bagstevold på vei mot seier i Vårstafetten / Norwegian Spring 2010. Foto: Geir Nilsen / OPN.no.




Mulig relevante artikler