halden-herrer-jukola-2010-foto-erik-borg

Haldens herrer vant Jukola i 2010. Foto: Erik Borg - www.o-boka.no

Halden kompenserer Norwegian Spring

Etter at Norwegian Spring ble avlyst har Halden SK lagt opp et opplegg kommende helg med hele fire treningsløp som kompensasjon for sesongåpningen som forsvant.


Halden har lagt opp et innholdsrikt opplegg for treningsivrige o-løpere. Fredag 1. april er det stafett, her kan damene løpe på ettermiddagen mens herrene får servert en nattstafett. I begge stafettene er det to etapper på ca 45-50 minutter. Kart og sted er enda ikke avklart, start for damene er 18:00 og for herrene 20:30.

Lørdag 2. april er det treningsløp for alle. Arrangøren lover løyper på A, B, C og N-nivå. Her er første start kl 12:00.

På ettermiddagen er det lagt opp til en forlenget mellomdistanse. Her det to alternativer, man kan løpe økta på dagen, første start er da 17:00. eller man kan løpe økta på natta, da er første start 20:30. Denne økta vil finne sted på Røsnes.

På søndagen er det igjen løp, denne gangen en jaktstart/fellesstart for damer og herrer. Start for herrene er 10:00 og start for damene er 10:10. Dette løpet går fra Svalerød.

Påmelding kan gjøres på Palisoft innen onsdag 30. mars kl 23:59. For stafetten kan man levere lagoppstilling frem til torsdag 31. mars kl 23:59.

Du kan lese hele innbydelsen på haldens hjemmeside. Her finner du også link til påmelding og løpsinbydelser.




Mulig relevante artikler