Nordhagen og Torgersen best på årets siste dag

Det var Kaja Winsnes Nordhagen og Sebastian Torgersen som tok siste stikk i o-løypa for 2012 da de vant Nyttårsløpet i OK Moss sin regi på årets siste dag. Felles for begge var at nærmeste konkurrent ikke var langt unna.

Kaja Winsnes Nordhagen fra Ås-UMB Orientering hadde kun 10 sekunder tilgode på nummer 2, Silje Uhlen Maurset fra NTNUI i den 4,9 kilometer lange løypa.

Hos herrene var det Bækkelagets Sportsklub sin Sebastian Torgersen som kapret seieren, mens Geir Myhr Øien fra Tynset IF tok hånd om 2. plass. 22 sekunder skilte duellantene.

Seierspallens 3. trinn gikk til Malin Eijsink og Audun Bjerknes. Disse løper for henholdsvis Ås-UMB Orientering og Hauketo IF.

OK Moss sitt faste Nyttårsløp er for øvrig et utmerket eksempel på hvordan underskogen av småløp både bidrar til aktivitet og lokal synliggjøring, noe vi kan se i oppslaget hos Moss-Avis.no: Gode forhold tross is og regn.