post_skjerm

Marsipanløp i minus 18

Verken snø eller kulde stopper O-løpere fra Innlandet. 5. juledag stilte drøyt 30 til start i Marsipanløpet på Skreia, forteller Tommy Gullord til OPN.no.
Dag Lofthus. Foto: Tommy Gullord.


Tommy Gullord forteller videre:
Gradestokken viste 18 minus da fellesstarten gikk på Skreia. I tillegg var det en snau halvmeter med snø i enkelte partier i løypa. På Toten avlyses ikke O-løp for noen skarve kuldegrader og realt vintervær!

Det er Ola Brox i Toten-Troll som har gjort det til en vane å invitere til romjulsløp på Toten.

Årets Marsipanløp var det sjuende i rekken men løypelengder på 5,6 (lang), 4,5 (mellom) og 3,0 (kort). Løypene var en blanding av gate- og skogorientering, der det var en utfordring i seg sjøl å orientere på riktig strekk og til rett post.

I lengste løype var Sondre Sande Gullord fra Gjø-Vard og Dag Loftus fra Lillehammer fem minutter foran nærmeste konkurrenter i mål. Like suveren var Audhild Bakken Rognstad fra Lillehammer i samme løype for damer.

Andre var mest fornøyd med å få trimmet vekk litt ribbeflesk etter julefeiringa – før arrangør Brox kunne by på marsipan i premie til alle, inkludert tilskuere og presse…

Langløypa i Marsipanløpet 2009
Marsipanløpet 2009

---

Alt om Marsipanløpet på OL Toten-Trolls hjemmeside

---

Forsidebilde: Dag Lofthus fra Lillehammer snubler inn i en post på vei til nest beste tid i langløypa for herrer. Foto: Tommy Gullord.




Mulig relevante artikler