publikum_02

KONKURS I SPORT8Brønnøysundregistrene melder mandag 27. april 2020 at SPORT8 AS er konkurs.

"Konkurs åpnet: 27.04.2020", står det å lese på denne lenken hos Brreg.no.

De siste regnskapstallene hos Proff.no viser at SPORT8 i 2018 hadde norske kroner 2.849.000 i salgsinntekter, året i forveien lå salgsinntektene på kr 3.827.000.

Proff oppgir Per Øyvind Kindem som daglig leder, styrets leder og eier av alle aksjene i selskapet.

SPORT8 hadde gjennom flere år salgsbod på orienteringsløp, samt også nettbutikk.

I en rekke år var bedriften nær samarbeidspartner for Orienteringsforbundet, men i et oppslag fra 8. mars 2019 på forbundets hjemmeside, Orientering.no, finner vi overskriften "Norges Orienteringsforbund bryter avtalen med Sport8".

Videre står det: "Dessverre er ikke avtalen oppfylt, og samarbeidet opphører. Norges Orienteringsforbund bryter avtalen med Sport8 med øyeblikkelig virkning."

En annen aktør, en av klubbene ute i grasrot-idretten, som hadde SPORT8 som leverandør var Freidig Orientering. De opplyser at leveransen dreide seg om klær og annet utstyr.

I en postering datert 10. desember 2018 under overskriften "Info fra O-avdelingen om problemer med Sport8", er blant annet dette nedtegnet:

"Sport8 har ikke vært i stand til å oppfylle sin del av avtalen, og foreslo selv å avslutte samarbeidet. Det skjedde i slutten av oktober. Problemet nå er at Sport8 ikke er i stand til å følge opp bestillinger som er betalt, og viser heller ikke vilje til å refundere pengene. Dette er i klar strid med kjøpsloven. I tillegg har vi store problemer med å få kontakt med firmaet."

Nå opplyser altså Brønnøysundregistrene at det er åpnet konkurs i selskapet.


blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler