- Jeg ble bryskt avvist på løpsdagen

- Etter et langt liv som skiløper bestemte jeg meg i fjor for å prøve et O-løp. Jeg meldte meg på over nett. Ved fremmøte løpsdagen fikk jeg bryskt beskjed om at klubben min ikke var medlem i NOF og jeg ble avvist. Denne skremmende historien er en av usedvanlig mange tilbakemeldinger OPN.no har mottatt i etterkant av kommentaren "La O-idretten være åpen for alle".


 
Vedkommende forteller at turorientering og litt deltakelse i OBIK (bedriftskarusell i Oslo-området) hadde gitt mersmak. Tiden var inne for å prøve et ekte O-løp. Påmelding over nett ble utført på sedvanlig vis. Deretter reise ut til arrangementet på løpsdagen, før stivbente arrangører stoppet drømmen.

- Jeg har syklet Birkebeinerritt, løpt diverse gateløp og mataton osv. osv., men aldri måttet melde meg inn i hverken friidrettsklubber eller sykkelklubber, forteller veteranen.

- At NOF nå er på gli tror jeg er et svært smart trekk for å få O-sporten "back on track", understreker han.

Til tross for at møtet med konkurranseorienteringens vesen ikke ble helt som håpet forteller skiløperen at han er fast leser av OPN.no og fortsatt fasinert av orienteringsidretten.

******

La O-idretten være åpen for alle - kommentar av OPN.no's redaktør.

blog comments powered by Disqus


Mulig relevante artikler